Bundik Sándornak hívnak és az MB Üveges Team Kft ügyvezetője és egyik tulajdonosa vagyok. Több mint húszéves gyártó, és szerelő-építő tapasztalattal rendelkezzem. Magával az üvegipari tevékenységekkel 2006 év óta foglalkozzunk, immáron mint Kft.

Kollégámmal több nagy cégnél szereztük szakmai tudásunkat kiváló szakemberektől és évről évre fejlesztjük tudásunk e területen.

Fő szakterületünk az egyedi zuhanykabinok, egyedi épített kádparavánok, üveg és tükörfalak, egyedi dekor konyha üveghátfalak színes vagy nyomtatással dekorált üvegből, portál beltéri és kültéri üvegek, hőszigetelő - hangszigetelő üvegek, egyedi méretre gyártott üvegkorlátok, tükrök gyártása, beszerelése.

Szakmai felkészültségünk, egyedi igényekre és az egyedi, olykor szinte lehetetlen megoldásokra nyújt megoldást. Ugyanis fontosnak tartjuk, hogy kreativitásunkkal minden helyzetben találjunk megoldást megrendelőink igényére, de ennél is fontosabbnak tartjuk az új és a kihívást jelentő feladatokat.

Munkáinkat a lehető legnagyobb körültekintéssel látjuk el, nagyon fontosnak tartjuk a pontos és precíz munkavégzést. Korunk technikája lehetővé teszi az üveg széleskörű felhasználását - ebben szeretnénk a legjobbat nyújtani szakmailag és minőségileg is egyaránt, versenyképes árak mellett.

Munkáinkat minimum 2 év garanciával vállaljuk, amit maradéktalanul ellátunk, amennyiben probléma merülne fel.

Legfőbb törekvésünk partnereink elégedettsége, pozitív visszajelzése, ami számunkra a legjobb ajánlólevél a jövőbeni fejlődésünkhöz. Termékeinket azon kedves vevőinknek ajánljuk, akiknek számít, milyen minőséget és kiszolgálást kapnak a pénzükért!

„A legnagyobb minőség ellenőr, a MEGRENDELŐ!!!!