Az ön konyhájában is lehet csempe helyett üveg, hálló egyedi színre festett színes edzett üveg vagy nyomtatással dekorált konyha (printeltüveg) hátfal üveg. A konyhapult és a konyhaszekrény közötti falfelületre szerelhető üveglap, Nem kell az elszennyeződött fugacsíkokkal bajlódnia, mint a hagyományos csempe esetében.

Tekintse meg munkáinkat a referenciák menüpont alatt. Konyha hátfal üvegkészítés akár 10 - 15  nap alatt.

A konyhai hátfal üveg nem más, mint a konyhabútor alsó és felső része között látható falrész díszítésére, dekorálására szolgáló, képekkel, mintákkal ellátott üvegpanel, azaz edzett üveg fali burkolat. Egyedi megjelenés

  • Bármilyen típusú falra ragasztással felhelyezhető a hátfal üveg, így akár a megunt csempéket is el tudjuk takarni egy üveg hátfallal.

Csempe helyett ajánlott ezeket az egyedi konyhai üveg hátfalakat elhelyezni, felszereltetni azonban a csempékkel szemben megállapíthatjuk, hogy sokkal látványosabbak és sokkal színesebbek. A konyhai üveg hátfalkép kiválasztásánál mindenképp figyelembe kell venni a konyhabútor színét, stílusát. Nem szabad egy klasszikus bútorhoz modern képet párosítani, vagy ezt fordítva. Tekintse meg a már elkészült munkáinkat és inspirálódjon.

Csempe helyett, nyomtatott printelt üveg:

  • A csempe helyett üveglapot a konyha pult mögé! Nem csak dekorációs szempontból látványos a konyha hátfal üveg, hanem esztétikusabb is, hiszen nincsenek fugák, elcsúszott csempe sor látványa, kieső és koszolódó fuga. Exkluzív látvány és megjelenést nyújt konyhájának az üveg konyhai háfal.

Konyha hátfal üveg printelt (színes nyomtatott) edzett üvegből:

  • Printelt, vagyis nyomtatással dekorált hátfal szerelése, készítése esetén edzett optiwhite üvegből készítjük el a konyhai hátfal üveget. Így egy árnyalatvesztéssel adja vissza az üveg mögötti kép, fotó, ábra látványát. Nagyon fontos a megfelelő kép kiválasztása a konyhai hátfal üveghez.
Többrészes üveg hátlap esetén folyamatos a minta?
  • Igen, minden esetben a minta folytatodik. Tekintse meg munkáinkat ahol több kivitelezésnél is láthatja a végeredményt. Figyelünk hogy a folytonosság megmaradjon! Egyedülálló látvány nyújt!

Konyha hátfal üveg tisztitása:

  • A konyhájába felszerelt üveg konyhai hátlappal otthona egyedi és könnyen tisztítható egyedi üveg dísszel bővül. Az üveg hátfalnál nincsebek fugák! Egy kézmozdulattal könyen tísztitható, tisztán tartható. Nem szívja magába a szagokat sem, így nem csak szép hanem praktikus is. Bármilyen üvegtisztitóval takarítható a felület.

Konyha hátfal üveg vélemények:

  • Nagy örömünkre szolgál hogy látjuk megrendelőinken az elégedettséget, boldogságot mikor átadjuk a munkát. Büszkén mondhatjuk még nem volt elégedetlen ügyfelünk.

Minőség és felelősség:

  • Felelősségvállalás jár minden a munkavégzés területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre. A munkánkra garanciát vállalunk, és ha egyedi kérése van a munka folyamatról, annak elvégzéséről azt természetesen figyelembe vesszük.

Csempe helyett színes üveget! A csempe helyett színes üveglapot a konyha pult mögé! Nem csak dekorációs szempontból látványos a konyha hátfal üveg, hanem esztétikusabb is, hiszen nincsenek fugák, elcsúszott csempe sor látványa, kieső és koszolódó fuga.

Konyha hátfal készítés színes üvegből:

Ebben az esetben az ön által választott színű üveget készítünk el. Ön meg adja a választott szín RAL kódját és mi elkészítjük arra színre, amit választott. Színes üveg esetén az üveg belső felét színezzük, majd fóliázzuk, így a külső rész üveg felület lesz, nem kopik, nem karcolódik a felület.

Edzett üveget használunk, így sokkal erősebb mint sima üveg esetén.

Minőség és felelősség Felelősségvállalás jár minden a munkavégzés területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre. A munkánkra garanciát vállalunk, és ha egyedi kérése van a munka folyamatról, annak elvégzéséről azt természetesen figyelembe vesszük

A színes üveg felhasználása, lehetőségek:

Fali üveg panel színes üvegből, Konyha hátfal üvegpanel színes üvegből, Konyha oldalfal panel, színes üvegből, Tűzhely mögötti fali színes üvegpanel, Fürdőszoba fali üvegpanel színes üvegből, Iroda üveg fali burkolat színes üvegből, Éttermek mosdók burkolása színes üveggel, Üzlethelyiség fali burkolatkészítés színes üveggel,

Fürdőszobájába vagy a lakás más helyégében is szépen tündököl, mivel a színt Ön választja meg. Így könnyedén illeszkedik a lakása, otthona dekorációjához.

Festett, színes üveg konyha hátfal üveg:

Festett üveg esetében az üveget egyszínűre fessük, az ön által választott Szinben. Mindenképp egyszínű felületet kapunk! Önnek ebben az esetben csak annyi a dolga, hogy kiválassza a RAL szín katalógusból az önt érdeklő szint.

Nyomtatott üveg konyha hátfal:

Ebben az esetben egy speciális fóliára kerül az ön által választott kép, fotó, ábra. majd a fóliát az üveglap hátsófelére lamináljuk, így az üveg egyik felén megjelenik a várva várt dekoráció. ha saját fotót szeretne, annak legalább 4k minőségűnek kell lenni a tökéletes látvány eléréséhez.

Egyedi üveg Konyha hátfal üveg készítésénél ExtraClear – fajtájú típusú üveget használunk (amely szinte láthatatlan) így az eredeti szín, kép látványa fogad minket.  Az extraclear üveg vasmentes üveg ennek köszönhető a torzításmentes színek, képek megjelenítése.

Helyszíni felmérés során pontos méretek veszünk és szívesen válaszolunk kérdésire örömmel adunk önnek tanácsot, ötletet. Pontos méretvételezés után legyártjuk, a választott dizájnhoz az üveget méretpontosra majd rá kerül a dekoráció. Kb 10 - 15 munkanap

Ha elkészült az egyedi méretre gyártott nyomatással dekorált vagy színes üvegből készült konyha hátfal üvege, akkorl egyeztetett időpontban beépítjük.

➜ Találja meg az igazit! Egyedi Üveges megoldások Melyik konyha hátfal üveg az Ön stílusa?
Konyha hátfalüveg kiállítás - ONLINE

Bontakoztassa ki az elképzeléseit és válassza az egyéniségének megfelelő konyhastílust! Konyha hátfal üveg printelt azaz nyomtatással dekorált vagy egyszínű üvegből.

Az ön számára a döntésmeghatározó ne a megnevezés legyen, hanem hogy önnek melyik az a környezet, ahol teljesnek érzi magát, ahol a mindennapi feladatokat szívesen elvégzi és ahol örömmel együtt lesz a család. Letisztult vonalak és egyszerű kiegészítők mellett a természetes színű anyagok (üveg) gyakran adják a modern konyha design alapját. Mára rendkívül kedvelté vált ez a változatos, letisztult és modern megjelenés.

A önhöz illő stílus kiválasztása nagyban segítségére válhat ha megtekinti eddigi munkáinkat, ahol önis talál inspirációt.  Ha még nem találta  meg az igazit, a továbbiakban még rengeteg lehetőséget biztosítunk önnek arra, hogy megtalálja a saját stílusát és ezáltal a saját egyedi konyha hátfal üvegét.

A konyhabútor legmeghatározóbb részei a bútorfront elemek. Elengedhetetlen, hogy a konyha hátfalra üvegre kerülő kép szín és formavilágában is harmonizáljon a bútorajtókkal. Bármilyen kép, fotó, grafika kerülhet az üvegre, csak az a legfontosabb hogy képet 4K minőségben kell digitális formában eljuttatni részünkre.

Csempe helyett üveg!

Ha nincs ötlete milyen kép kerüljön fel a konyha hátfal üvegére, akkor érdemes elgondolkodni hogy egy - egyszínű, azaz színes üvegéből készüljön-e a konyha hátfal üvege. Inspirációt talál a Facebook oldalunkon, illetve kereshet inspirációkat a Pinterest profilunkba vagy tekintse meg a www.printeltuveg.hu honlapunk az inspirációkat.

Mennyibe kerül a konyhahátfal üveg?

Konyhahátfal megrendelésnél az első lépésként egy tájékoztató jellegű árajánlatot kérhet tőlünk űrlapunk kitöltésével, melyhez meg kell adni nekünk leendő konyhahátfala  körülbelüli méreteit.

Konyhát fal üveg takarítása igényel e plusz munkát?  Nem... Takarítása a szokásos háztartási üveg tisztítóval is lehetséges. A külső rész az üveg felület – így nem tud kárt tenni az üveg mögötti mögötte lévő színben, képben.

Konyha hátfal üveget hogyan takarítsuk?

Takarítása pofon egyszerű, takarítsa úgy konyha hátfal üvegét, mintha ablaküveg lenne. Inkább olyan vegyszereket ne használjon ami megsértheti, megmarhatja az üveg felületét.

Az üveg hátterek rengetek lehetőséget rejtenek magukban, szinte bármilyen kép kerülhet így fel a falra. Modern és egyedi hatást kelt.
Dizájn és dekoráció szempontjából a legtöbb esetben a konyha hátfal a leghangsúlyosabb befolyásoló tényezője az egész konyha megjelenésének, nézze meg a már elkészült munkáinkat és döntsön mellettünk.

Nézze meg videónkat ahol ön is láthatja hogyan építjük be a konyha hátfal üveget.

Minőségi alapanyagok, Több száz referencia,  Beépítési garanciával,  Ingyenes felméréssel.

Az általunk elkészített konyha hátfal üveg esetében szerencsések vagyunk, mert a munkánk mindig az ügyfél elképzelése szerint készül el, így mindig boldog és elégedett ügyfelekkel találkozunk.

Házunk, lakásunk, otthonunk felújításakor a csempe burkolat helyett már többféle, hasonló tulajdonságú anyagot is használhatunk akár dekorációs célra is.

Tökéletes választás lehet a színes dekorüveg, a nyomtatott üveg (egyedi dekorációval) ami egyrészt védi a falat, másrészt modern külsőt kölcsönöz helyiségeinknek ahol alkalmazzuk.

Az üveg választása a legjobb megoldás kétségtelenül mivel időtálló és viszonylag praktikus, vagyis a festett falhoz képest lényegesen jobban tisztítható.