Egyedi, épített üveg zuhanykabint szeretne? A zuhanykabin nem csak új ház építésekor szükséges. Amikor felújítjuk a fürdőszobát akkor célszerű modernizálni is. Építkezik, felújít? MB Üveges Team Kft

 

Üveg zuhanykabin gyártás, beépítés

Az első lépés az új üveg zuhanykabin felé a megfelelő zuhanykabin modell kiválasztása. A üveg zuhany-üveg válaszfalaknak meg kell felelniük a már meglévő zuhanytálca alakjának és méretének.

Kínálatunkban az összes zuhanya tálca típushoz kínálunk egyedi, méretpontos üveg zuhanykabinokat. Az ön által választott ajtónyitási irányban, és üveggel szerelve. Zuhanykabin üveg kínálatunkban szinte az összes üveg típus megtalálható.

Zuhanykabin üvegek

Float üveg (hagyományos- halványzöld, parsol üveg több színben, optiwhite átlátszó üveg (vasmentes üveg), printelt azaz nyomtatott üveggel – dekorüveg felhasználásával is ahol akár egyszínre vagy az ön által választott kép kerül a zuhanykabin üvegére, így meg egyedibé vállik az ön fürdőszobája.

Zuhanykabin vasalatok, pántok, fogantyúk

Választható zuhanykabin, kádparaván, üvegajtó vasalatok, pántok, fogantyúk, ezüst és száll csiszolt, illetve fekete színben érhetőek el. Kérésre akár egyedi színben is meg tudjuk rendleni a zuhanykabin vasalatokat.

Egyedi üveges munkák

Egyedi méretpontos üveg zuhanykabin, üveg zuhanyfal, üveg zuhanyajtó üveg kádparaván készítés, gyártá, beépítés egyenesen a gyártótól. Vegye igénybe egyedi üveges szolgáltatásunkat. Az általunk kínált üveg zuhanykabinok minden esetben illeszkednek az ö fürdőszobájába, hiszen egyedileg, az ön fürdőszobája méreteihez gyártjuk le.

Referenciák, beépítés:

Nagy hangsúlyt fektetünk a beépítésre, természetesen legfőbb törekvésünk ügyfeleink elégedettsége. Termékeinkre, szolgáltatásainkra 2 év garancia jár, amit maradéktalanul elis látunk, ha szükséges. Megfelelő, modern gépparkkal rendelkezünk. Tekintse meg referenciáinkat, nézze meg hogyan és mit csinálunk.

Zuhanykabin készítés árak:

Kérjen előzetes ingyenes árajánlatot üveg zuhanykabin készítésre online vagy telefonon. Ingyenes árajánlatkészítés, helyszíni kiszállással.

Kérjen ajánlatot online vagy hívjon minket. Ingyenes helyszíni felmérés pestmegye területén.

Néhány zuhanykabin típus: kétoldalas zuhanykabin, egyfalas zuhanykabin, zuhanykabin tolóajtóval, falra nyilú zuhanykabin, kifelé befelé nyíló üveg zuhanykabin, akadálymentes zuhanykabin, szögletes zuhanykabin, egyedi zuhanykabin, épített üveg zuhanykabin, 95 fokos, keretes zuhany, stb

Üveg, épített egyedi méretre gyártott zuhanykabin készítés keretein belül bármilyen méretű, formájú zuhanykabin elkészítünk önnek. Fontos azért figyelembe venni a fürdőszoba adottságait. Az általunk épített üveg zuhanykabinok esetében az ajtónyitási irányt és a beépítendő üveg típusát ön válassza ki. Legtöbb zuhanykabin típusok minkét irányba nyíló ajtóval, vagy tolóajtóval, harmonika ajtóval is kérhető, szerelhető.

Minőségi pántok, kilincsek, fogantyúk, vasalatok és vízzáró profilok. Az Ön által választott beépített zuhanykabin üveg minden esetben biztonsági üvegből készülnek. Munkáinkra minimum 2 év garanciát vállalunk.

Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadóssal segítünk a megfelelő választásban. Tekintse meg a már elkészült zuhanykabin – egyedi üveges munkáinkat és kérjen ajánlatott online vagy telefonon.

☎  +36 20 567 0958  Bundik Sándor

Nincs ötlete? Ingyenes szaktanácsadás - helyszíni felmérés. Kérjen előzetes árajánlatot épített üvegzuhanykabin készítésre, használja ajánlatkérő űrlapunkat.

Üveg épített zuhanykabin referenciák