Konyha Hátfal üveg

Az ön konyhájában is lehet csempe helyett üveg, egyedi színre festett vagy nyomtatással dekorált konyha hátfal üveg. A konyhapult és a konyhaszekrény közötti falfelületre szerelhető üveglap, Nem kell az elszennyeződött fugacsíkokkal bajlódnia, mint a hagyományos csempe esetében.

Tekintse meg munkáinkat szolgáltatásainkat. Konyha hátfal üvegkészítés akár 5 nap alatt.

Festett vagy nyomtatással dekorált konyha hátfal üveg?

Festett, színes üveg konyha hátfal üveg:

Festett üveg esetében az üveget egyszínűre fessük, az ön által választott Szinben. Mindenképp egyszínű felületet kapunk! Önnek ebben az esetben csak annyi a dolga, hogy kiválassza a RAL szín katalógusból az önt érdeklő szint.

Nyomtatott üveg konyha hátfal:

Ebben az esetben egy speciális fóliára kerül az ön által választott kép, fotó, ábra. majd a fóliát az üveglap hátsófelére lamináljuk, így az üveg egyik felén megjelenik a várva várt dekoráció. ha saját fotót szeretne, annak legalább 4k minőségűnek kell lenni a tökéletes látvány eléréséhez.

Egyedi üveg Konyha hátfal üveg készítésénél ExtraClear – fajtájú típusú üveget használunk (amely szinte láthatatlan) így az eredeti szín, kép látványa fogad minket.  Az extraclear üveg vasmentes üveg ennek köszönhető a torzításmentes színek, képek megjelenítése.

Milyen kép kerülhet a konyha hátfal üvegre?

A konyhabútor legmeghatározóbb részei a bútorfront elemek. Elengedhetetlen, hogy a konyha hátfalra üvegre kerülő kép szín és formavilágában is harmonizáljon a bútorajtókkal. Bármilyen kép, fotó, grafika kerülhet az üvegre, csak az a legfontosabb hogy képet 4K minőségben kell digitális formában eljuttatni részünkre.

Csempe helyett üveg!

Ha nincs ötlete milyen kép kerüljön fel a konyha hátfal üvegére, akkor érdemes elgondolkodni hogy egy - egyszínű, azaz színes üvegéből készüljön-e a konyha hátfal üvege. Inspirációt talál a Facebook oldalunkon, illetve kereshet inspirációkat a Pinterest profilunkba.

Mennyibe kerül a konyhahátfal üveg?

Konyhahátfal megrendelésnél az első lépésként egy tájékoztató jellegű árajánlat kérhet tőlünk űrlapunk kitöltésével, melyhez meg kell adni nekünk leendő konyhahátfalad körülbelüli méreteit.

Hogyan kell takarítani a konyha hátfal üveget?

Konyhát fal üveg takarítása igényel e plusz munkát?  Nem... Takarítása a szokásos háztartási üveg tisztítóval is lehetséges. A külső rész az üveg felület – így nem tud kárt tenni az üveg mögötti mögötte lévő színben, képben.

Konyha hátfal üveget hogyan takarítsunk?

Takarítása pofon egyszerű, takarítsa úgy konyha hátfal üvegét, mintha ablaküveg lenne. Inkább olyan vegyszereket ne használjon ami megsértheti, megmarhatja az üveg felületét.

Az üveg hátterek rengetek lehetőséget rejtenek magukban, szinte bármilyen kép kerülhet így fel a falra. Modern és egyedi hatást kelt.


Dizájn és dekoráció szempontjából a legtöbb esetben a konyha hátfal a leghangsúlyosabb befolyásoló tényezője az egész konyha megjelenésének, nézze meg a már elkészült munkáinkat és döntsön mellettünk.

 

Nézze meg videónkat ahol ön is láthatja hogyan építjük be a konyha hátfal üveget.

 

Minőségi alapanyagok, Több száz referencia,  Beépítési garanciával,  Ingyenes felméréssel,

Hogyan készül a konyha hátfal üveg?

Helyszíni felmérés során pontos méretek veszünk és szívesen válaszolunk kérdésire örömmel adunk önnek tanácsot, ötletet. Pontos méretvételezés után legyártjuk, a választott dizájnhoz az üveget méretpontosra majd rá kerül a dekoráció. Kb 3-7 munkanap

Ha elkészült az egyedi méretre gyártott nyomatással dekorált vagy színes üvegből készült konyha hátfal üveg, akkor az önnel egyeztetett időpontban beépítjük.

Hogyan dolgozunk?

Rugalmasan alkalmazkodunk a beépítési időpontokhoz. Megfelelő eszközökkel és gépekkel rendelkezünk!

Minőség és felelősség

Felelősségvállalás jár minden a munkavégzés területen elhelyezett értéktárgyakra, eszközökre, burkolatokra, felületekre.

 

Konyha hátfal üveg referenciáink