A konyhai hátfal üveg nem más, mint a konyhabútor alsó és felső része között látható falrész díszítésére, dekorálására szolgáló, képekkel, mintákkal ellátott üvegpanel, azaz edzett üveg fali burkolat. Egyedi megjelenés

  • Bármilyen típusú falra ragasztással felhelyezhető a hátfal üveg, így akár a megunt csempéket is el tudjuk takarni egy üveg hátfallal.

Csempe helyett ajánlott ezeket az egyedi konyhai üveg hátfalakat elhelyezni, felszereltetni azonban a csempékkel szemben megállapíthatjuk, hogy sokkal látványosabbak és sokkal színesebbek. A konyhai üveg hátfalkép kiválasztásánál mindenképp figyelembe kell venni a konyhabútor színét, stílusát. Nem szabad egy klasszikus bútorhoz modern képet párosítani, vagy ezt fordítva. Tekintse meg a már elkészült munkáinkat és inspirálódjon.

Csempe helyett, nyomtatott printelt üveg:

  • A csempe helyett üveglapot a konyha pult mögé! Nem csak dekorációs szempontból látványos a konyha hátfal üveg, hanem esztétikusabb is, hiszen nincsenek fugák, elcsúszott csempe sor látványa, kieső és koszolódó fuga. Exkluzív látvány és megjelenést nyújt konyhájának az üveg konyhai háfal.

Konyha hátfal üveg printelt (színes nyomtatott) edzett üvegből:

  • Printelt, vagyis nyomtatással dekorált hátfal szerelése, készítése esetén edzett optiwhite üvegből készítjük el a konyhai hátfal üveget. Így egy árnyalatvesztéssel adja vissza az üveg mögötti kép, fotó, ábra látványát. Nagyon fontos a megfelelő kép kiválasztása a konyhai hátfal üveghez.
Többrészes üveg hátlap esetén folyamatos a minta?
  • Igen, minden esetben a minta folytatodik. Tekintse meg munkáinkat ahol több kivitelezésnél is láthatja a végeredményt. Figyelünk hogy a folytonosság megmaradjon! Egyedülálló látvány nyújt!

Konyha hátfal üveg tisztitása:

  • A konyhájába felszerelt üveg konyhai hátlappal otthona egyedi és könnyen tisztítható egyedi üveg dísszel bővül. Az üveg hátfalnál nincsebek fugák! Egy kézmozdulattal könyen tísztitható, tisztán tartható. Nem szívja magába a szagokat sem, így nem csak szép hanem praktikus is. Bármilyen üvegtisztitóval takarítható a felület.

Konyha hátfal üveg vélemények:

  • Nagy örömünkre szolgál hogy látjuk megrendelőinken az elégedettséget, boldogságot mikor átadjuk a munkát. Büszkén mondhatjuk még nem volt elégedetlen ügyfelünk.

Minőség és felelősség:

  • Felelősségvállalás jár minden a munkavégzés területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre. A munkánkra garanciát vállalunk, és ha egyedi kérése van a munka folyamatról, annak elvégzéséről azt természetesen figyelembe vesszük.